……suferinta, daca nu o proiectezi asupra celor din jurul tau, ci cauti pe cat posibil ca trairile pe care ea le intretine in suflet sa devina un factor determinant in a gasii solutii constructive….te poate ajuta sa te cunosti si sa obtii rezultate demne de admirat…unii, datorita suferintei ajung sa agonizeze in lumea lor, ………altii insa invata sa evolueze, pentru ca ea determina nevoia de a te sustrage presiunii pe care o exercita……de noi depinde ce cale alegem……

Citez ” în data de 21.05.2010 – Reclama minunata din Thailanda, la Pantene despre o fata surdomuta care reuseste sa isi implineasca visul de a fi violonista. Precum spunea cineva dintr-un film, Imposibilul este un cuvant pe care nu l-am invatat niciodata.
Mesajul este „Si tu poti straluci!” avand mai multe sensuri in reclama.
Oamenii nu ar trebui sa mai aiba prejudecati despre cei cu deficiente de orice natura, un om surdomut sau hipoacuzic nu ar trebui judecat pentru incapacitatea auditiva sau lipsa ei, ci sprijinit si admirat pentru ceea ce poate sa faca!
Este trist faptul ca oamenii ii descurajeaza pe deficientii de auz sa isi dezvaluie si sa isi dezvolte potentialul! Rautatea umana dovedeste de fapt ignoranta!”

 

Reclame