Viata e o minune confirmata de insasi existenta noastra, atat timp cat traim avem posibilitatea sa patrundem dincolo de granita pe care mintea ne-o impune si sa ne dam sansa de a ne insusi valori ale existentei noastre. Acest film – produs de Harry Massey – merita sa fie vizionat de cei care sunt interesati sa-si deschida mintea catre o alta posibilitate de vindecare pe care medicina nu le poate explica…. In film sunt prezentate cazuri pe care medicina convetionala le considera ca imposibil de vindecat, dar care s-au ameliorat sau chiar vindecat cu ajutorul bioenergiei, demonstrand ca aceasta joaca un rol important in biologia si psihologia umana.

http://www.trilulilu.ro/video-cultura/matricea-vie-stiinta-vindecarii-documentar

Citez

” The Living Matrix, este un film ce trebuie neapărat văzut, de oricine este interesat să-şi deschidă mintea către posibilităţi de vindecare, pe care medicina alopată nu le poate explica. Succesul său, încă de la primele vizionări, laolaltă cu un puternic curent de opinie în favoarea medicinei alternative, demonstrează importanţa acestui film în promovarea unor idei revoluţionare pentru publicul larg.>>

Acest film – produs de Harry Massey, fondator al Nutri-Energetics Systems şi regizat de Greg Becker, preşedintele companiei mediatice Emaginate – aruncă o provocare medicinei convenţionale, de a-şi extinde orizontul cunoaşterii biologiei umane, invitându-ne într-o călătorie fascinantă, condusă de unii dintre cei mai respectaţi experţi în medicina bioenergetică sau alternativă.

Proiectul Genomului Uman iniţiat de Ari Patrinos în 1989, anunţa, în 2003, finalizarea cartografierii genomului uman, cu identificarea a circa 25.000 de gene, de aproape cinci ori mai puţine decât numărul impus de teoria predeterminării genetice a naturii umane.

Rupert Sheldrake, unul dintre savanţii intervievaţi, este un binecunoscut biochimist britanic, absolvent al Universităţii Cambridge, ce a efectuat cercetări extinse în domeniul parapsihologiei, fiind însă celebru pentru teoria câmpurilor morfogenetice sau morfice, ce stau la baza funcţionării tuturor sistemelor vii.”

Reclame