Eu sunt Alina,

Pentru inceput tin sa multumesc celor care  „pasesc pe aleea mea virtuala”  dedicandu-mi clipe din viata lor,  vizualizand  sau notand o parere cu privire la insemnarile prezentate pe blog.

Despre mine as putea spune ca sunt un suflet ca toate celelalte, ca invat in fiecare zi de la viata ce inseamna sa vrei sa mergi mai departe, indiferent de situatie.  Pentru mine, cel mai important e faptul ca dragostea de viata si tot ce ne ofera ea sufleteste se dovedeste a fi mai puternica decat orice provocare a sortii. Depinde doar de noi cum percepem si cum ne raportam la tot ceea ce viata ne ofera, suntem rezultatul alegerilor noastre.

„Sufletul meu nu poate gasi o scara catre Rai decat prin frumusetea pamantului !” (Michelangelo)

„Sufletul simte intotdeauna bucurie, deoarece sufletul este bucurie. Sufletul simte intotdeauna iubire, deoarece sufletul este iubire. Sufletul se simte intotdeauna conectat la minunea vietii, deoarece sufletul este minunea vietii exprimata. Pentru a simtii intotdeauna in acest mod, trebuie sa fiti afara din minte. Trebuie sa iesiti afara din mintea voastra si sa intrati in inima voastra.” Neal Donald Walsh

Reclame